Препород 2 | Ненад Николин, директор Зелена Маска, серијски предузетник

Замисли једну лепшу Србију… Замисли Србију у којој се сваког дана рађају нове идеје, нови изуми и нове иновације. А онда замисли да се од тих изума и тих идеја може овде лепо живети, а да се опет има времена за све хобије и помагање другима. Е па то није бајка, има пуно људи који тако живе данас у Србији. један такав пример је Ненад Николин, серијски предузетник, оснивач многих компанија, као што су Зелена Маска и Couch Coach.

Зелена Маска је дуготрајна маска против вируса, загађења, полена и других честица. Маске имају гаранцију од 3 године, а филтери могу да се користе и до 90 сати, зависно од начина примене. Маске су доступне широм Србије, а док траје месец децембар, траје и њихова акција Спречимо Црни Децембар. Да би помогли у борби против коронавируса, као и против загађења ваздуха у Србији, цена њиховис маски је 50% нижа до краја децембра.

Препород је емисија која показује да Србија има талента, амбиције и жеље да иде раме у раме са најразвијенијим земљама света. Кад први ми то сами разумемо, све ће кренути набоље. Почиње Препород.

Придружи се разговору!